Donaties en anbi-verklaring

Met hulp van velen

De voedselbank kan bestaan dankzij de donaties in de vorm van voedsel van supermarkten en groothandels. Daarnaast wordt de voedselbank ondersteund door financiële giften en giften in natura van kerken, bedrijven en verenigingen en van particulieren. Er zijn prachtige voorbeelden te noemen van spontane en georganiseerde acties, groot maar ook bescheiden, die laten zien, dat de voedselbank een warm hart wordt toegedragen. Zonder al die bijdragen zou de voedselbank niet kunnen bestaan. Met al die donateurs is de voedselbank ontzettend blij: alleen zo kunnen iedere week voedselpakketten worden uitgereikt aan mensen die het hard nodig hebben.

Overweegt u donateur worden? Fantastisch! Vul dan hieronder het formulier in, daarna zal de voedselbank zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Donateur van de maand

Daarnaast is er de mogelijkheid om donateur van de maand te worden. Voor de donateur die zich onderscheidt door zijn gift of de wijze waarop de donatie tot stand kwam, wil de voedselbank op deze pagina een extra vermelding (met foto) maken. Ook voor de donateur die de publiciteit zoekt, bestaat de mogelijkheid op deze pagina zich te presenteren als donateur van de maand.

Anbi-verklaring
Stichting Voedselbank  “De Bevelanden” is door de belastingdienst aangemerkt als een  Algemeen Nut Beogende Instelling.
Voor u betekent dit dat u giften en donaties aan de Voedselbank af kunt trekken van de belastingen. Voor de voedselbank, dat deze giften en donaties belastingvrij ontvangen mogen worden.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close