Vacatures medewerkers

Vacature, medewerker voorraad en voedselverdeling

Stichting Voedselbank De Bevelanden bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die hun talenten onbetaald ter beschikking stellen. Vrijwilligerswerk bij de Voedselbank is niet vrijblijvend. Er zijn zo’n 180 huishoudens in Noord- en Zuid-Beveland die voor hun wekelijkse levensonderhoud deels afhankelijk zijn van de Voedselbank en dus op ons rekenen. De organisatie rekent dus op de aanwezigheid en inzet van de vrijwilligers. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de afdeling voorraadbeheer en uitgifte.

Profiel

Uiteraard onderschrijf je de doelstellingen van de Stichting en handel je binnen de gestelde normen en waarden. Het werken op deze afdeling vergt nauwkeurigheid en met structuren kunnen omgaan. Uiteraard ga je goed met vertrouwelijke informatie om. Je maakt onderdeel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de juiste verdeling van de voedselpakketten of de uitgifte ervan en je helpt de voorraden bij te houden.

Wekelijks worden de voedselpakketten verstrekt aan de klanten en het is jouw taak om te helpen deze klaar te maken. Je kijkt naar de houdbaarheid van de producten en werkt hygiënisch. Ook is het een mogelijk dat je ingezet wordt bij de uitgifte van de producten aan klanten op vrijdagmiddag.

Wat krijg je ervoor terug?
De mogelijkheid een zinvolle bijdrage te leveren aan het ondersteunen van mensen die leven op of onder de armoedegrens.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?
Werken in een leuk team vrijwilligers met veel ruimte voor eigen inbreng, de mogelijkheid om (opnieuw) werkervaring op te doen in een leuke werkomgeving.

Werktijden
Je werkt minimaal 1 keer in de week op maandag- woensdag- of vrijdag middag

Interesse in werken bij de Voedselbank?

Meld je direct aan via: coordinator@voedselbankdebevelanden.nl ,of kijk eens op onze website www.voedselbankdebevelanden.nl je kunt ook bellen: bel: 06-40102513.

Afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden kunnen vrijwilligers soms met behoud van uitkering bij ons aan het werk. Werkervaringsplaatsen en stages zijn binnen onze organisatie goed inpasbaar.
___________________

Vacature medewerker voedselverwerving/winkelacties

Stichting Voedselbank De Bevelanden bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die hun talenten onbetaald ter beschikking stellen. Vrijwilligerswerk bij de Voedselbank is niet vrijblijvend. Er zijn zo’n 180 huishoudens in Noord- en Zuid-Beveland die voor hun wekelijkse levensonderhoud deels afhankelijk zijn van de Voedselbank en dus op ons rekenen. De organisatie rekent dus op de aanwezigheid en inzet van de vrijwilligers. Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de afdeling voedselverwerving en winkelacties.

Taakomschrijving

Voor deze functie zoeken wij mensen die bereid zijn een of twee dagdelen in de maand te helpen bij de winkelacties die wij organiseren in diverse supermarkten in de regio. Deze acties vinden meestal plaats op een vrijdag of een zaterdag. U helpt met het uitdelen van flyers aan klanten van de betreffende supermarkt. Op deze flyers staat vermeld aan welke producten wij behoefte hebben voor het maken van de voedselpakketten. De klant kan dan een of meer producten kopen en levert die vervolgens bij het team dat de producten inzamelt.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Je bent klantvriendelijk en servicegericht, een visitekaartje voor de voedselbank, je bent communicatief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal,

Wat krijg je ervoor terug?
Leuke collega’s die allemaal op vrijwillige basis werken en veel gezelligheid.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?
Dankbare inwoners van de Bevelanden die mede dankzij jouw inzet gezond kunnen eten, de mogelijkheid om (opnieuw) werkervaring op te doen in een leuke werkomgeving.

Werktijden. Na overleg een vrijdag of zaterdag in de maand

Hoe kom ik in aanmerking?
Voor meer informatie, bel met een van de coördinatoren: 06-40102513. Zij brengen je in contact met de juiste persoon. Of stuur een email naar coordinator@voedselbankdebevelanden.nl en vermeld wat je werkervaring en opleiding is. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afhankelijk van de persoonlijke omstandigheden kunnen vrijwilligers soms met behoud van uitkering bij ons aan het werk. Werkervaringsplaatsen en stages zijn binnen onze organisatie goed inpasbaar.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close